Over ons

Erkend vastgoedkantoor

Thomas Van Hecke is beëdigd door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent en staat op de Federale Lijst met erkenningsnummer LAN 17 1709. Hij is onderworpen aan deze deontologie. 

“De landmeter-expert kan sinds 1 januari 2007 ook de gereglementeerde activiteiten van de vastgoedmakelaar uitoefenen (artikel 18, 3° K.B. van 15 december 2005 m.b.t. de plichtenleer van de landmeter-expert). Bij de uitoefening van deze activiteiten moet de landmeter-expert echter de plichtenleer van de vastgoedmakelaar naleven.”

Identificatienummer VLABEL erkende schatter:  00522788370

Ons verhaal

Landmeter-expert Thomas Van Hecke behaalde in 2015 het diploma in het Vastgoed - Landmeten aan de Hogeschool Gent. 

Kort hierna begon hij als landmeter te werken bij ingenieursbureau Geo Infra in Nederland waar hij werd ingezet als landmeter en commercieel verantwoordelijke. 

Omdat de opleiding van landmeter toegang biedt tot het beroep van vastgoedmakelaar, begon Thomas in april 2016 zijn zelfstandige activiteit als landmeter en vastgoedmakelaar te beoefenen in bijberoep. Hiernaast deed hij ervaring op in de Belgische vastgoedsector bij 2 vastgoedmakelaars en werkte hij 2 jaar in de verkoop van Spaans vastgoed. Sinds 2020 is hij zelf een bedrijf gestart in Spaans vastgoed (onderaan deze pagina meer info hierover). 

Sinds de start van Prolan Projects is het team uitgebreid met experten op ieders gebied. De naam is vandaag dan ook gesplitst in Prolan Vastgoed en Prolan Bouwpromotie. 

Manon Everaert is verantwoordelijke voor Prolan Vastgoed en staat in voor een vlot verloop van alle verkoop- en verhuurdossiers. Samen met Thomas worden er panden in portefeuille genomen, waarna Manon alles in goede banen leidt tot ver na de verkoop of verhuur. 

Thomas coördineert alle landmeetkundige opdrachten met landmeter Gertjan. Hij staat in voor de opmetingen en Thomas tekent nadien verder de plannen uit op kantoor. 

Pieter Van de Keere is verantwoordelijk voor Prolan bouwpromotie en staat in voor de werfopvolging en -coördinatie onze eigen bouwprojecten. Als landmeter en bouwkundig ingenieur kan hij nauwlettend de vinger aan de pols houden. 

Zowel Thomas, Manon als Pieter hebben enerzijds opleiding genoten in het vastgoed en anderzijds voldoende ervaring, waardoor  iedere waardebepaling correct uitgevoerd wordt. Voor een schatting van uw pand bent u gegarandeerd aan het juiste adres. 

We willen een transparante, flexibele en duidelijke oplossing bieden voor elk vraagstuk. De kracht van ons kantoor is de combinatie van onze experten, die elk uitblinken in hun werkveld.

Vanaf 25 februari 2020 is Prolan Projects een handelsnaam onder de vennootschap TVH Holding (BE0744.449.759). Op die datum schakelde Thomas over naar een vennootschap en begon de uitbreiding met medewerkers. 

Vastgoed in Spanje

Naast Belgisch vastgoed hebben we ook een zustervennootschap waarmee we Spaans vastgoed aanbieden. 

Onder de noemer ‘Top Estates’  begeleiden we kandidaat-kopers  bij het aankopen van hun droomwoning onder de Spaanse zon. Het aanbod en de volledige werkwijze vind je op onze website  www.topestates.eu 

Top Estates is net als Prolan Projects een handelsnaam van TVH Holding (BE0744.449.759)

Blijf ons volgen ;)