Over ons

Onze waarden

PROLAN Projects is hét vastgoedkantoor van nu. We onderscheiden ons door een persoonlijke & eerlijke service en zetten stevig in op sociale media.

Daarnaast werken we met de nieuwste technieken om uw eigendom op een zo kort mogelijke tijd en aan de hoogste prijs te verkopen. 

Met locaties in groot Lievegem en Lochristi zijn we ervan overtuigd u als allround vastgoedkantoor te kunnen helpen bij ieder vastgoed-vraagstuk in Oost-Vlaanderen. Uiteraard doen wij ook projecten buiten deze regio.

Erkend vastgoedkantoor

Thomas Van Hecke is beëdigd door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent en staat op de Federale Lijst met erkenningsnummer LAN 17 1709. Hij is onderworpen aan deze deontologie. 

“De landmeter-expert kan sinds 1 januari 2007 ook de gereglementeerde activiteiten van de vastgoedmakelaar uitoefenen (artikel 18, 3° K.B. van 15 december 2005 m.b.t. de plichtenleer van de landmeter-expert). Bij de uitoefening van deze activiteiten moet de landmeter-expert echter de plichtenleer van de vastgoedmakelaar naleven.”

Identificatienummer VLABEL erkende schatter:  005227883709

Ons verhaal

Landmeter-expert Thomas Van Hecke behaalde in 2015 het diploma in het Vastgoed - Landmeten aan de Hogeschool Gent. 

Kort hierna begon hij als landmeter te werken bij ingenieursbureau Geo Infra in Nederland waar hij werd ingezet als landmeter en commercieel verantwoordelijke. 

Omdat de opleiding van landmeter toegang biedt tot het beroep van vastgoedmakelaar, begon Thomas in april 2016 zijn zelfstandige activiteit als landmeter en vastgoedmakelaar te beoefenen in bijberoep. Hiernaast deed hij ervaring op in de Belgische vastgoedsector bij 2 vastgoedmakelaars en werkte hij 2 jaar in de verkoop van Spaans vastgoed.

Sinds de start van Prolan Projects is het team uitgebreid met experten op ieders gebied. Jens De Clercq uit Lochristi focust zich op renovatiepanden en breidt onze diensten uit in Lochristi en omstreken, Manon Everaert uit Evergem/Eeklo focust zich op nieuwbouwpanden en verhuur en breidt onze diensten uit in groot Lievegem. Hiernaast werken we vaak samen met Landmeter-experten Reinout Janssens (docent aan Hogent, expert in klassieke landmeetkunde en Stedenbouw) en Klaas Van Limbergen (expert in 3D scanning en allround-metingen).

We willen een transparante, flexibele en duidelijke oplossing bieden voor elk vraagstuk. De kracht van ons kantoor is de combinatie van onze experten, die elk uitblinken in hun werkveld.

Vanaf 25 februari 2020 is Prolan Projects een handelsnaam onder de vennootschap TVH Holding (BE0744.449.759). Op die datum schakelde Thomas over naar een vennootschap en begon de uitbreiding met medewerkers. 

Vacatures

Ons kantoor is steeds op zoek naar werkkrachten om onze diensten uit te breiden. Neem contact op met ons indien je wenst te solliciteren! 

1. Landmeter (freelance)

We zijn op zoek naar een landmeter-expert die ons team kan vervoegen. Je zal voornamelijk ingezet worden op terrein waarna je de verwerking thuis kan doen. Wie solliciteert voor een job bij Prolan Projects krijgt vrijheid en flexibiliteit. Je wordt projectmatig betaald. Je zal voornamelijk ingezet worden als landmeter met meettoestel op locatie in Oost- en West-Vlaanderen. 

Vereisten:

  • Enige ervaring als landmeter-expert
  • Eigen BTW nummer
  • Eigen toestel is een plus
  • Een B rijbewijs en eigen wagen zijn van absolute must

Vastgoed in Spanje

Vanaf 2020 breidt Prolan Projects haar diensten uit met het verkopen van buitenlands vastgoed, met name vastgoed in Spanje! 

Onder de noemer ‘Top Estates’ zullen we kandidaat-kopers begeleiden bij het aankopen van hun droomwoning onder de Spaanse zon. Het aanbod en de volledige werkwijze zal daarop te vinden zijn.  www.topestates.eu 

Prolan Projects zal verder haar werkzaamheden uitbouwen in België, terwijl Top Estates de horizonten over de grens zal verkennen. 

Top Estates is net als Prolan Projects een handelsnaam van TVH Holding (BE0744.449.759)

Blijf ons volgen ;)