Onze diensten

1. Vastgoed

De verkoop van uw eigendom mag niet duur, moeilijk of vervelend zijn… Hoe pak je dat aan? Wat is er mogelijk? En wat is dan de beste optie? Zou je best een makelaar inschakelen, of toch maar eerst zelf proberen?

Bij Prolan Projects krijg je de keuze… Je bepaalt zelf op welke manier we het aanpakken, eerlijk en volledig transparant. 

Voor zij die graag alles uit handen geven en echt alles op alles zetten om hun woning voor de best mogelijke prijs en binnen de best mogelijke termijn te verkopen is er de keuze om ons in te zetten als vastgoedmakelaar/bemiddelaar.

Iedere makelaar kan een huis te koop zetten maar het daadwerkelijk verkopen, dat kan niet iedereen even goed. Wij geloven dat we de allerbeste methode hebben om uw eigendom te verkopen. Benieuwd? Contacteer ons. 

Voor verhuur kunnen wij uiteraard ook ingeschakeld worden! Het administratieve kluwen en de controle van potentiële huurders regelen wij uiterst secuur. U kan op ons rekenen als vertrouwenspersoon bij de verhuur van een investeringspand. 

2. Landmeter / landmeetkunde

Opmetingen

 • Proces-Verbaal van Opmeting, Splitsing of Afpaling
 • Detailmeting van percelen, trajecten & grotere gebieden
 • Architecturale meting (m.b.v. 3D scanner)
 • Digitaal Terrein Model (DTM) hoogtemeting & grondverzet
 • UAV (drone) metingen, inzetbaar voor grotere oppervlakten, as built dossiers en moeilijk bereikbare zones

Uitzetten

Ontworpen gebouwen, constructies of lijnen worden van op een plan omgezet naar gematerialiseerde punten en lijnen op terrein. Dit gebeurt aan de hand van piketten, nagels, planken & touwen. 

Verkavelingen / splitsen van grond

Prolan Projects heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van verkavelingen. Wij staan de grondeigenaar bij van de ontwerptafel tot de goedgekeurde vergunning. Ons departement Projectontwikkeling kan hierna verder met het effectief bouwen en ontwikkelen van uw projectgrond. We werken als volgt:

 1. haalbaarheidsstudie
 2. wat is de maximale winst dat u uit uw specifieke projectgrond kan halen?
 3. ontwerp van verkaveling, opmaak stedenbouwkundige voorschriften en digitaal indienen van de aanvraag bij het omgevingsloket.

Deskundige waardebepaling

Wij bezitten de nodige erkenning om taxaties te verrichten voor divers vastgoed:

 • residentiële gebouwen zoals woningen, appartementen, villa’s
 • bedrijfsgebouwen zoals kantoren, industriële sites

Deze waardebepalingen kan u gebruiken voor:

 • verkoop of verhuur van uw eigendom
 • waardering van aandelen in een vennootschap voor een bedrijfsrevisor
 • aanvraag hypothecair krediet bij uw bankinstelling

Ook kunnen wij ingezet worden als landmeter-expert voor VlaBel-schattingen. We leveren een uitgebreid taxatieverslag af dat aanvaard wordt bij nalatenschap of schenking. 

Plaatsbeschrijvingen

We kunnen 2 types plaatsbeschrijvingen onderscheiden

 • plaatsbeschrijving bij verhuur
 • Constructieve plaatsbeschrijving 

Ben je een binnenkort een nieuwe huurder of verhuur je zelf eigendommen? Laat het ons weten! wij werken aan een zeer scherp tarief. 

3. Projectontwikkeling

Ons allereerste eigen project is een feit! Hoekje 74 - 9950 Lievegem. 

Binnenkort meer informatie hieromtrent.